Zoek
Filters

Fumano Producten en Diensten

Fumano Producten en Diensten
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filter op eigenschappen
  • Momenteel wordt er gewinkeld door:
  • Certificaat: C-s1, d0

Fumano HP

Fumano HP is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product speciaal ontwikkeld voor het brandvertragend maken van onbehandeld hout en plaatmateriaal.
Vraag naar prijs

Fumano IM Wood Basic

Fumano IM-Wood Basic is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend maken van onbehandeld hout, plaatmateriaal, riet, stro en zachtboard plafonds.
Vraag naar prijs

Fumano IM-Natural Fibres

Fumano IM-Natural Fibres is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het vlamvertragend impregneren van lichte textielstoffen met minimaal 30% natuurlijke vezels, katoen, jute, linnen, wol, zijde en karton, aan Europese norm EN 13773.
Vraag naar prijs

Fumano IM-Synthetic P

Fumano IM-Synthetic P is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend impregneren van synthetische materialen, polyester, polypropyleen, kunststof, decoraties en kunststofplanten/bloemen. Voldoet aan de Europese norm EN 13773.
Vraag naar prijs

Fumano IM-Synthetic T

Fumano IM-Synthetic T is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend impregneren van stoffen, gordijnen, vitrage met meer dan 70% synthetische vezels zoals polyester, polyamide en viscose. Voldoet aan de Europese norm EN 13773.
Vraag naar prijs