Zoek
Filters

Fumano Producten en Diensten

Fumano Producten en Diensten
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Fumano HP

Fumano HP is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product speciaal ontwikkeld voor het brandvertragend maken van onbehandeld hout en plaatmateriaal.
Vraag naar prijs

Fumano IM Wood Basic

Fumano IM-Wood Basic is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend maken van onbehandeld hout, plaatmateriaal, riet, stro en zachtboard plafonds.
Vraag naar prijs

Fumano IM Wood Plus

Fumano IM-Wood Plus is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend maken van moeilijk absorberende hout- en plaatsoorten en hardboard plafonds
Vraag naar prijs

Fumano IM-Natural Fibres

Fumano IM-Natural Fibres is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het vlamvertragend impregneren van lichte textielstoffen met minimaal 30% natuurlijke vezels, katoen, jute, linnen, wol, zijde en karton, aan Europese norm EN 13773.
Vraag naar prijs

Fumano IM-Synthetic P

Fumano IM-Synthetic P is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend impregneren van synthetische materialen, polyester, polypropyleen, kunststof, decoraties en kunststofplanten/bloemen. Voldoet aan de Europese norm EN 13773.
Vraag naar prijs

Fumano IM-Synthetic T

Fumano IM-Synthetic T is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product special ontwikkeld voor het brandvertragend impregneren van stoffen, gordijnen, vitrage met meer dan 70% synthetische vezels zoals polyester, polyamide en viscose. Voldoet aan de Europese norm EN 13773.
Vraag naar prijs